Pasfoto afbeelding eyebrow Officiële pasfoto nodig? Afspraak maken
fotolux-nieuw

We brengen samen met jou ons maatwerk in beeld.

Fotolux in een nieuw jasje, werken op basis van een afspraak. Wij maken graag tijd voor jou voor een mooie fotoshoot, workshop of persoonlijk advies en verkoop van een nieuw product. Een unieke formule waarin de aandacht voor jou centraal staat. Aandacht en specialisme zoals je van ons gewend bent.

Kantoor Gamerschestraat 18 3D_01

Doen waar je energie van krijgt!

Ik ben Michiel, drijvende kracht achter Fotolux. Fotografie zit in mijn bloed hoe kan het ook anders als je van jongs af aan betrokken bent geweest bij de winkel van opa en oma en je ouders.

Dit is niet het enige waardoor mijn passie voor fotografie is ontstaan, dit is mede ontstaan door mijn ervaring in de diverse disciplines in de fotobranche. Het vertegenwoordigen van grote fotografische merken en een studie marketing en economie is beide goed toepasbaar gebleken voor de nieuwe richting van Fotolux.

Ik ben iemand die graag actief meedenkt met het bedrijf, product en de persoon die tegenover mij zit. Zowel voor een eerlijk advies bij een aankoop, in het delen van kennis bij een workshop of actief meedenken bij het maken en begeleiden van een fotoshoot.

Mijn passie en gedrevenheid hebben mij tot het punt gebracht waar we nu staan met Fotolux.

De ontwikkelingen in de fotografie staan in de jaren niet stil en dat doe ik ook niet. Ik ben continue bezig met hoe projecten anders kunnen, efficiënter en hoe we de ontwikkeling de huidige tijd in kunnen laten gaan. Op de manier die bij mij en bij mijn klanten past.

Het specialisme voor fotografie over mogen brengen aan de gebruiker is wat ik graag doe, standaard is er al genoeg. Maatwerk voor mijn klant en perfectionisme is wat mij drijft om telkens met een lach op mijn gezicht aan een nieuwe opdracht te beginnen.

Met de nieuwe Fotolux-formule zijn we klaar voor de toekomst en sta ik klaar voor jou in een 1-op-1 advies sessie.

fotolux-vroeger
Fotolux_Winkel_14-11-2019_HR

Drie generaties passie voor fotografie.

Fotolux is al sinds 1959 een begrip in de Bommelerwaard. Arie van Ballegooijen besloot van hobby fotografie zijn werk te maken en opende samen met zijn vrouw Heintje de winkel aan de Gamerschestraat 20 in Zaltbommel. 

Arend en Ella Nijstad – van Ballegooijen hebben in de jaren 80 het stokje overgenomen en brengen Fotolux het digitale tijdperk in. Met de komst van Michiel half jaren 90 heeft Fotolux drie generatie lang ervaring en wederom een frisse transformatie ondergaan.