Workshop dag fotografie 11 mei

Op zaterdag 11 mei organiseert Fotolux een workshop dag in Zaltbommel. Een dag met diverse workshops en een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Voor de workshop dag kan je je inschrijven voor drie verschillende workshops waarnaast er diverse merken aanwezig zijn voor het testen van lenzen, flitsers, statieven en camera's.

Voor welke workshops kan je inschrijven?

Sport fotografie
Kom meer te weten over sportfotografie zodat je tijdens een wedstrijd van bijvoorbeeld je (klein)kinderen betere en mooiere foto's maakt. Tijdens de workshop leert een ervaren sportfotograaf je alle tips en trucs en breng je dit direct in praktijk. 

Portret fotografie
Hoe maak ik de mooiste portret foto's met en zonder flits en waar moet je aan denken qua achtergronden. Tijdens de workshop leert een ervaren portret fotograaf je werken met flitsers, compositie en het opstellen van een model. 

HDR fotografie
Hoe maak ik mooie HDR foto's met veel hoge en lage lichten in mijn foto's? Welke instellingen en wat is de beste manier om deze te gebruiken? Leer van een ervaren fotograaf de fijne kneepjes van het vak en het maken van de mooiste composities.

Automotive fotografie
Hoe maak je geweldige foto's van auto's? Welke hoek en maak je gebruik van flitsers? Statieven, flitsers en lenzen zijn aanwezig om de mooiste foto's te maken samen met een ervaren auto fotograaf krijg je de juiste trucs en tips.

Welke merken zijn aanwezig en wat kan je testen?

Sony:
Tijdens de workshop dag is Sony van de partij met de Sony A7III body's en FE line-up objectieven. Ook mag je gebruik maken van de Sony RX10 MarkIII en Mark IV en laat je overtuigen van het mooie zoom bereik in deze camera's.

Godox:
Verschillende opstellingen worden er gemaakt bij de portret en automotiv fotografie met Godox speedlite en reportage flitsers. Een combinatie van Godox V860II, AD200, AD400 en AD600 flitsers met softboxen en triggers voor alle merken. 
Leer meer uit de flitstechnieken halen. 

Sigma:
Test de Sigma line-up voor Canon, Nikon en Sony FE camera's tijdens de workshop dag. Een grote serie objectieven uit de Contemporary, Sports en Art line kan getest worden op je eigen camera. Ideaal als je eens een kijkje wil nemen in andere vormen van fotografie. 

Nikon:
Nikon stapt in de wereld van de spiegelloze full-frame camera's. Altijd al eens een Nikon Z6 willen testen, dat kan tijdens de workshop dag op 11 mei. Ook voor deze camera's zijn triggers beschikbaar. 

Leofoto:
Een nieuwe merk met een waanzinnige line-up aan carbon statieven staan ter beschikking tijdens de workshop dag. Diverse hoogte en statief koppen beschikbaar. 

Tijdens de workshop dag zijn er ook diverse aanbiedingen van de bovenstaande merken waar de deelnemers van de workshop dag gebruik van kunnen maken, scherpe korting en extra's. 

Hoe ziet de workshop dag eruit?

  • 12.30 uur - ontvangst Grote Kerk Zaltbommel
  • 13.00 uur - welkom + instructies  dag 
  • 13.30 - 16.30 uur - workshops 
  • 16.30 uur - afsluiting workshops
  • 17.00 uur - BBQ + drankje bij Fotolux 
  • 20.00 uur - einde programma

Doe je ook mee?

Voor de workshop dag van 11 mei kan je inschrijven voor drie verschillende workshops. Daarnaast heb je de mogelijkheid diverse camera's van Sony en Nikon, lenzen van Sigma en Sony, statieven van Leofoto en flitsers van Godox te testen tijdens de workshops dag.
 
Vanaf 17.00 uur start de BBQ bij Fotolux waar een heerlijke luxe hamburger wordt klaar gemaakt en we na praten onder het genot van een lekker drankje. 

Tickets zijn te koop via de onderstaande knop:

Koop je workshop dag ticket

Zijn er nog vragen en of opmerkingen dan horen wij het graag.